Roolipelataanko täällä vielä?

Roolipelien lomakkeille ja suunnittelulle sekä yleiselle roolipelikeskustelulle suunnattu topic.

Roolipelataanko täällä vielä?

ViestiKirjoittaja Reina » 15.04.2020 17:17

Helou ihmiset! Olen metsästänyt ja etsinyt, mutta mistään en ole löytänyt fs:n forkan veroista rope -pyhättöä. Konttaan siis tänne vuosien jälkeen nostalgian huurut silmillä herättelemään ihmisiä ja kyselemään roolipelaako kukaan enää tai onko kukaan kiinnostunut roolaamaan mitään? Jos edes muutama hassu kaveri olisi innostunut ihan vain roolaamaan tai viljelemään idoitaan, niin voisin lähteä nikkaroimaan roolipeliä kasaan kiinnostusten pohjalta.

En ole hirveän kranttu itse, mutta omia bravuureja ropejen saralta ovat mm: ihmissudet, vampyyrit, historia, draama, fantasia, yliluonnollinen, mysteerit, hyvän ja pahan vastakkainasettelu tai muu kahden tai useamman puolen kahina street gang tyyliin, sekä nykyaikaan pohjautuvat roolipelit. Tietynlaiset laitosropet menevät myös sekä scifi jossain määrin.

Eli, tulkaa ilmiantamaan itsenne tänne jos ropejalka vipattaa, muttei tiedä minne suuntaan tai tekisi mieli jonkun tietyn tyyppistä roolipeliä kehitellä tai pelata 8)
Avatar
Reina
Trendi-teini
Trendi-teini
 
Viestit: 14
Liittynyt: 26.05.2017 13:55

Re: Roolipelataanko täällä vielä?

ViestiKirjoittaja Reina » 15.04.2020 17:20

Säälittävää, että ensimmäinen vastaus tulee viestiketjun aloittajalta, mutta itseäni alkoi kiinnostaa tuo street gang tyylinen rope x'D Eli onko muita kyseisestä aiheesta kiinnostuneita? Edelleen saa ehdotella muitakin aiheita 8)
Avatar
Reina
Trendi-teini
Trendi-teini
 
Viestit: 14
Liittynyt: 26.05.2017 13:55


Paluu Roolipelilomakkeet & -keskustelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron